שיתוף
תגובות
אוכל » חיתוכיות בראוניז קפה של שף קונדיטור רעות איפרגן
עוגת בראוניז | צילום: באדיבות המצלם
מגזין טועמיה מגיש
מגזין טועמיה מגיש חיתוכיות בראוניז קפה של שף קונדיטור רעות איפרגן. טעים וקל, המתכון הוא ל-20 יחידות
זמן הכנה:
25
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

מצרכים

250 גרם שוקולד מריר
35 גרם מרגרינה / 4 כפות שמן
2 ביצים
1/3 כוס קמח
כפית שטוחה קפה נמס
80 (1/3 כוס) גרם סוכר לבן
120 (3/4 כוס) גרם סוכר חום
10 גרם (כפית) אבקת אפיה

אופן ההכנה

1
ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן
2
מקציפים את הביצים והסוכרים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה
3
מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול
4
מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים
5
לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני
6
אופים על 170 מעלות במשך כ-5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות
7
לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
רק אלה שיסתכנו ללכת רחוק מדי יכולים אולי לגלות עד כמה רחוק אפשר ללכת

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים