שיתוף
תגובות
אוכל » לביבות תפוחי אדמה – מיוחד לשבועות
לביבות תפו"א בשילוב גבינה | צילום: דן פרץ
מועשרות בחלבון
המתכון מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
קטניות
פסח:
לא ידוע

מצרכים

לביבות תפוח אדמה - 15 לביבות

2 תפוחי אדמה (200 גרם), מקולפים
2 גזרים (150 גרם), מקולפים
1 קישוא (200 גרם)
1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה
1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון
1 ביצה
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה
2 כפיות בהרט
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
ספריי שמן זית

אופן ההכנה

1
מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה
2
מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה), אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה
3
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
4
מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
צחוק משכח כאבים

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים