שיתוף
תגובות
אוכל » לחם כפרי בסיסי של אודיה אלקובי
לחם כפרי | צילום: גיל אבירם. סטיילינג: שימרית לוי
מגזין טועמיה מגיש
2 כיכרות, שעה ורבע הכנה וממש לא קשה. אודיה אלקובי ומגזין טועמיה מגישים את המתכון המושלם ללחם כפרי בסיסי
זמן הכנה:
1.15
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

להרשמה www.toamea.co.il

מצרכים

300 גרם קמח שיפון
700 גרם קמח לחם
20 גרם שמרים טריים
700 גרם מים
10 גרם מלח
אופציה-עד 200 גרם תוספות כגון: גרעיני חמניה, דלעת, אגוזי

אופן ההכנה

1
מחממים תנור ל 230 מעלות
2
בקערת המיקסר מערבבים את הקמחים שמרים טריים ומים, לשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק גמיש דביק ומעט נוזלי
3
אם בחרתם להוסיף את האגוזים והגרעינים זה הזמן, מכניסים למיקסר ביחד עם העיסה למשך דקה נוספת
4
מחלקים את הבצק ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של שעה לפחות, לאחר ההתפחה מברישים בביצה ומכניסים לאפייה
5
בסוג לחם הזה אופים עם לחות (שמים קערת מים בתחתית התנור)ל-20 דקות מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות למשך 15 דקות לאחר מכן מוצאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית למשך 10 דקות
6
זמן אפייה כולל 45 דקות
7
מצננים לפחות שעה לפני הפריסה
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי

Sorry. No data so far.

מטבע
שער יציג
שינוי
דולר ארה"ב3.5260.743
ליש"ט4.26860.789
ין יפני2.60541.528
אירו3.68501.336
דולר אוסטרלי2.3973-0.341
דולר קנדי2.72740.731
כתר דני0.49541.35
כתר נורבגי0.35470.882
רנד0.21520.749
כתר שוודי0.34210.974
פרנק3.67750.734
דינר ירדני4.96270.533
לירה לבנונית0.02330.866
לירה מצרית0.18760.752
עדכון אחרון: 2022-07-01
רק אלה שיסתכנו ללכת רחוק מדי יכולים אולי לגלות עד כמה רחוק אפשר ללכת