שיתוף
תגובות
אוכל » מוקפץ חצילים קשיו ופרגיות ברוטב – שף מאיר בראל
מוקפץ חצילים | צילום: depositphotos
מגזין טועמיה מגיש
6 מנות טעימות ומיוחדות של מוקפץ חצילים קשיו ופרגיות ברוטב מבית השף מאיר בראל
זמן הכנה:
0.5
דרגת קושי:
קלה
סוג:
בשרי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

לפרטים והרשמה: www.toamea.co.il

מצרכים

600 גרם פרגיות חתוכות לרצועות קצרות
2 חצילים מאיכות גבוהה ללא גרעינים
שמן עמוק לטיגון החצילים
כוס קשיו לא קלוי
4 בצלים ירוקים חתוכים גס

לרוטב הוי סטיר

3 כפית סויה איכותית
1 כפית חומץ אורז או חומץ תפוחים
2 כפות אבקת מרק פטריות איכותית
מומלץ- כף אבקת פטריות שיטאקי ( קונים פטריות מיובשות וטוחנים לאבקה)
כפית רסק עגבניות
2 כפות סוכר חום
קורט מלח
כף גדושה קורנפלור
4 כפות מים קרים

אופן ההכנה

1
פורסים את החצילים לרצועות עבות וקצרות. מטגנים את פרוסות החצילים בשמן עמוק חם עד הזהבה
2
את כל חומרי הרוטב מערבבים בקערה ומעבירים לסיר. מרתיחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה עד הסמכה. טועמים ומשפרים תיבול
3
לתוך ווק יוצקים מעט שמן זית מכניסים את רצועות הפרגית ומקפיצים על אש גבוהה במשך 10 דקות
4
מוסיפים את הקשיו ואת הבצל ירוק הגס ומקפיצים יחד עם העוף ללא נוזלים כ 2 דקות
5
יוצקים 5 כפות מהרוטב הוי סטיר שהכנו ומקפיצם עוד כדקה
6
מוסיפים את החצילים ומעליהם יוצקים עוד 2 כפות רוטב ומקפיצים עוד שתי דקות עד לספיגת הנוזלים
7
מעבירים לקערה לצד אורז יסמין איכותי ומקשטים בבצל ירוק
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי

Sorry. No data so far.

מטבע
שער יציג
שינוי
דולר ארה"ב3.5260.743
ליש"ט4.26860.789
ין יפני2.60541.528
אירו3.68501.336
דולר אוסטרלי2.3973-0.341
דולר קנדי2.72740.731
כתר דני0.49541.35
כתר נורבגי0.35470.882
רנד0.21520.749
כתר שוודי0.34210.974
פרנק3.67750.734
דינר ירדני4.96270.533
לירה לבנונית0.02330.866
לירה מצרית0.18760.752
עדכון אחרון: 2022-07-01
אושר הוא האומנות לקלוע זר פרחים, מהפרחים שבתחום השגותינו