באחד מהימים באתי למשפחתון צעירי 'קרית הילד' שמאד מאד מתחברים לבישול בזכות אב הבית היקר, שיחד עם אשתו העצימו את החוג. מה שתרם לכך שכל הילדים השתתפו והתקדמו ויצאו עם כלים לחיים. יצאנו לחנות כלים וקנינו מכשיר לפסטה תוצרת איטליה. לקחנו קמח, ביצים, שמן זית וקצת מלח ערבבנו חלק עם פסטו חלק עם ממרח עגבניות מיובשות ויצאנו לדרך של הפסטה.
לא האמנתי שהחוויה של ההכנה תתפוס כזה מקום גדול ועוצמתי אצל הילדים. והתוצאות דיברו בעד עצמן. פסטה טרייה, טעימה ורכה עם מינימום רטבים מרוב שהיא מיוחדת לכשעצמה. מאז הילדים בקשו כל שבועיים להכין פסטה טרייה, לזניה, קנלוני וכדומה וכל הילדים של כל המשפחתונים נהנו מהיצירה שלנו וקיבלנו מחמאות בלי סוף.