שיתוף
תגובות
אוכל » עוגת ביסקוויטים-פיסטוק עם קרם מסקרפונה, לימון ושכבות שוקולד ריבת חלב
עוגת ביסקוויטים פיסטוק | צילום: ניסי גולדרייך
עוגת ביסקוויטים
חג השבועות קרב ובא ואיתו גם כל מתכוני העוגות והתבשילים ● הנה גרסה מהנה במיוחד של עוגת ביסקוויטים קלה ומענגת במיוחד
זמן הכנה:
20
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

לכבוד חג השבועות קבלו גרסה חדשה ומיוחדת לעוגת הביסקוויטים, שעליה גדלנו, או בשמה המקורי "קסטה", שכבות של ביסקוויט "פתי בר" טבול בקפה ושכבות של גבינה.

את המתכון המקורי שדרגתי עם "פתי בר פיסטוק" המיוחד של אוסם בתוספת קרם בטעם עוגת גבינה אמיתית ושכבות של שוקולד וריבת חלב.

בהצלחה ניסי | למעקב אחרי הסטטוס שלי: https://wa.me/message/4NAUPNKXQV27I1

מצרכים

שרוול "פתי-בר" פיסטוק אוסם
חצי כוס חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות פודינג וניל
חצי כוס סוכר
1 לימון סחוט
300 גרם שוקולד חלב
300 גרם ריבת חלב

אופן ההכנה

1
מקציפים בקערה שמנת מתוקה ופודינג לקצף יציב.
2
מוסיפים לקערה מסקרפונה, לימון סחוט וסוכר ומערבבים היטב לקרם חלק.
3
בבן מרי ממיסים את השוקולד.
4
את הביסקוויטים טובלים בקערית חלב ומעבירים בשכבה אחידה לתבנית אינגליש-קייק או רינג מלבני.
5
יוצקים חצי מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומחליקים לשכבה אחידה.
6
את ריבת החלב מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעט על קרם הגבינה.
7
יוצקים חצי מכמות השוקולד על ריבת החלב ומורחים בצורה אחידה.
8
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ואת יתר השכבות לפי הסדר.
9
מסיימים עם שכבת ביסקוויטים ומכסים בנייר אלומיניום.
10
מעבירים להקפאה ומוציאים כשעתיים לפני ההגשה. מזלפים ריבת חלב ומגישים.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
בנה את החלומות של עצמך, אחרת מישהו אחר ישכור אותך כדי לבנות את החלומות שלו

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים