שיתוף
תגובות
אוכל » עוגת ביסקוויטים-פיסטוק עם קרם מסקרפונה, לימון ושכבות שוקולד ריבת חלב
עוגת ביסקוויטים פיסטוק | צילום: ניסי גולדרייך
עוגת ביסקוויטים
חג השבועות קרב ובא ואיתו גם כל מתכוני העוגות והתבשילים ● הנה גרסה מהנה במיוחד של עוגת ביסקוויטים קלה ומענגת במיוחד
זמן הכנה:
20
דרגת קושי:
קלה
סוג:
חלבי
פסח:
חמץ
פסח:
לא ידוע

לכבוד חג השבועות קבלו גרסה חדשה ומיוחדת לעוגת הביסקוויטים, שעליה גדלנו, או בשמה המקורי "קסטה", שכבות של ביסקוויט "פתי בר" טבול בקפה ושכבות של גבינה.

את המתכון המקורי שדרגתי עם "פתי בר פיסטוק" המיוחד של אוסם בתוספת קרם בטעם עוגת גבינה אמיתית ושכבות של שוקולד וריבת חלב.

בהצלחה ניסי | למעקב אחרי הסטטוס שלי: https://wa.me/message/4NAUPNKXQV27I1

מצרכים

שרוול "פתי-בר" פיסטוק אוסם
חצי כוס חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות פודינג וניל
חצי כוס סוכר
1 לימון סחוט
300 גרם שוקולד חלב
300 גרם ריבת חלב

אופן ההכנה

1
מקציפים בקערה שמנת מתוקה ופודינג לקצף יציב.
2
מוסיפים לקערה מסקרפונה, לימון סחוט וסוכר ומערבבים היטב לקרם חלק.
3
בבן מרי ממיסים את השוקולד.
4
את הביסקוויטים טובלים בקערית חלב ומעבירים בשכבה אחידה לתבנית אינגליש-קייק או רינג מלבני.
5
יוצקים חצי מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומחליקים לשכבה אחידה.
6
את ריבת החלב מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעט על קרם הגבינה.
7
יוצקים חצי מכמות השוקולד על ריבת החלב ומורחים בצורה אחידה.
8
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ואת יתר השכבות לפי הסדר.
9
מסיימים עם שכבת ביסקוויטים ומכסים בנייר אלומיניום.
10
מעבירים להקפאה ומוציאים כשעתיים לפני ההגשה. מזלפים ריבת חלב ומגישים.
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
דולר ארה"ב3.5260.743
ליש"ט4.26860.789
ין יפני2.60541.528
אירו3.68501.336
דולר אוסטרלי2.3973-0.341
דולר קנדי2.72740.731
כתר דני0.49541.35
כתר נורבגי0.35470.882
רנד0.21520.749
כתר שוודי0.34210.974
פרנק3.67750.734
דינר ירדני4.96270.533
לירה לבנונית0.02330.866
לירה מצרית0.18760.752
עדכון אחרון: 2022-07-01
רק אלה שיסתכנו ללכת רחוק מדי יכולים אולי לגלות עד כמה רחוק אפשר ללכת