1
ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן
2
מקציפים את הביצים והסוכרים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה
3
מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול
4
מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים
5
לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני
6
אופים על 170 מעלות במשך כ-5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות
7
לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן