שיתוף
תגובות
אוכל » עוגת שוקולד פאדג' עם שכבת טראפלס של מוסי ויסלובסקי
עוגת שוקולד פאדג' עם שכבת טראפלס | צילום: מוסי ויסלובסקי
מגזין טועמיה מגיש
העוגה הזו כל כך קלה… והיא אפילו ללא גלוטן! שכבת הטראפלס מוסיפה למרקם ולעשירות העוגה בכלום עבודה
זמן הכנה:
30
דרגת קושי:
קלה
סוג:
פרווה
פסח:
מהדרין
פסח:
לא ידוע

העוגה הזו כל כך קלה… והיא אפילו ללא גלוטן! שכבת הטראפלס מוסיפה למרקם ולעשירות העוגה בכלום עבודה… אם תרצו מתכון לבראוניז מושלם השתמשו רק בבסיס בתוספת 1/2 כוס קורנפלור. מתכון, צילום וסטיילינג – מוסי ויסלובסקי.

מצרכים

מצרכים לעוגה

140 גר' שוקולד מריר
120 מ"ל שמן קוקוס (1/2 כוס)
150 גר' סוכר (3/4 כוס)
3 ביצים
1/2 כוס קקאו
כפית תמצית וניל

לשכבת הטראפלס

130 גר' שוקולד מריר קצוץ
130 מל' קרם קוקוס

אופן ההכנה

אופן ההכנה

1
מחממים תנור ל170 מעלות
2
בקערה גדולה מניחים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים יחד
3
מוסיפים סוכר מערבבים מוסיפים ביצים טרופות, קקאו ווניל
4
מעבירים לתבנית ואופים 20-25 דק' עד השוליים יציבים והמרכז עדיין רוטט
5
מביאים לסף רתיחה קרם קוקוס
6
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה
7
יוצקים את הגנאש על העוגה מיד בצאתה מהתנור, מצננים

עיטור דפי שוקולד (לא חובה)

1
ממיסים שוקולד, מורחים את השוקולד על נייר אפיה זורים את פולי קקאו וממתינים להתגבשות
2
שוברים בצורה חופשית מדף השוקולד ומעטרים את העוגה
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים