שיתוף
תגובות
אוכל » קציצות בקר ברוטב חרדל ודבש של השף חיים בורנשטיין
קציצות בקר ברוטב חרדל ודבש של השף חיים בורנשטיין | צילום: טועמיה
מגזין טועמיה מגיש
טיפ של השף חיים בורנשטיין – מומלץ לבקש מהקצב שיטחן לכם בשר מס' 2 ומס' 10 ביחד. השילוב של זה הוא מעולה.
זמן הכנה:
50
דרגת קושי:
קלה
סוג:
בשרי
פסח:
קטניות
פסח:
לא ידוע

מצרכים

לבשר

1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול
1 גזר שלם מקולף
1 ענף סלרי
חצי כוס אורז מבושל
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור
מעט מלח
1 כפית פילדלפיה (ניתן להשיג בכל חנות תבלינים)

לרוטב

2 כוסות ציר בקר (או מים)
2 כפות חרדל
2 כפות דבש
4 שיני שום קצוצות
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
קורט פלפל שחור
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

נכין את הבשר

1
נכניס את הבשר הטחון לקערה גדולה ונגרד את הבצל והגזר מעל
2
קוצצים דק את הסלרי ומוסיפים לקערה
3
מפזרים את התבלינים והאורז המבושל ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
4
נכניס לקירור למשך כ-30 דקות עד להתייצבות התערובת

בינתיים נכין את הרוטב

1
מרתיחים את ציר הבקר בסיר
2
לצרף את שאר המרכיבים ולערבב היטב
3
כשהנוזלים רותחים נתחיל לעשות קציצות לתוך הסיר בגודל של בערך כ-70 גר' ליח'
4
נכסה את הסיר ונבשל כחצי שעה

טיפ השף

1
מומלץ לבקש מהקצב שיטחן לכם בשר מס'2 ומס' 10 ביחד. השילוב של זה הוא מעולה
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי
מטבע
שער יציג
שינוי
עדכון אחרון:
היכולת החשובה בחיים היא היכולת להשתנות

התקינו את האפליקציה החדשה שלנו!
ותישארו מעודכנים