שיתוף
תגובות
אוכל » קציצות בקר ברוטב חרדל ודבש של השף חיים בורנשטיין
קציצות בקר ברוטב חרדל ודבש של השף חיים בורנשטיין | צילום: טועמיה
מגזין טועמיה מגיש
טיפ של השף חיים בורנשטיין – מומלץ לבקש מהקצב שיטחן לכם בשר מס' 2 ומס' 10 ביחד. השילוב של זה הוא מעולה.
זמן הכנה:
50
דרגת קושי:
קלה
סוג:
בשרי
פסח:
קטניות
פסח:
לא ידוע

מצרכים

לבשר

1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול
1 גזר שלם מקולף
1 ענף סלרי
חצי כוס אורז מבושל
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור
מעט מלח
1 כפית פילדלפיה (ניתן להשיג בכל חנות תבלינים)

לרוטב

2 כוסות ציר בקר (או מים)
2 כפות חרדל
2 כפות דבש
4 שיני שום קצוצות
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
קורט פלפל שחור
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

נכין את הבשר

1
נכניס את הבשר הטחון לקערה גדולה ונגרד את הבצל והגזר מעל
2
קוצצים דק את הסלרי ומוסיפים לקערה
3
מפזרים את התבלינים והאורז המבושל ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
4
נכניס לקירור למשך כ-30 דקות עד להתייצבות התערובת

בינתיים נכין את הרוטב

1
מרתיחים את ציר הבקר בסיר
2
לצרף את שאר המרכיבים ולערבב היטב
3
כשהנוזלים רותחים נתחיל לעשות קציצות לתוך הסיר בגודל של בערך כ-70 גר' ליח'
4
נכסה את הסיר ונבשל כחצי שעה

טיפ השף

1
מומלץ לבקש מהקצב שיטחן לכם בשר מס'2 ומס' 10 ביחד. השילוב של זה הוא מעולה
הצטרפו ועקבו אחר

תגובות

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכני
פופולרי
ויראלי

Sorry. No data so far.

מטבע
שער יציג
שינוי
דולר ארה"ב3.5260.743
ליש"ט4.26860.789
ין יפני2.60541.528
אירו3.68501.336
דולר אוסטרלי2.3973-0.341
דולר קנדי2.72740.731
כתר דני0.49541.35
כתר נורבגי0.35470.882
רנד0.21520.749
כתר שוודי0.34210.974
פרנק3.67750.734
דינר ירדני4.96270.533
לירה לבנונית0.02330.866
לירה מצרית0.18760.752
עדכון אחרון: 2022-07-01
חכמה אמיתית היא לדעת שאתה לא יודע כלום...