2
בקערת המיקסר מערבבים את הקמחים שמרים טריים ומים, לשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק גמיש דביק ומעט נוזלי
3
אם בחרתם להוסיף את האגוזים והגרעינים זה הזמן, מכניסים למיקסר ביחד עם העיסה למשך דקה נוספת
4
מחלקים את הבצק ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של שעה לפחות, לאחר ההתפחה מברישים בביצה ומכניסים לאפייה
5
בסוג לחם הזה אופים עם לחות (שמים קערת מים בתחתית התנור)ל-20 דקות מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות למשך 15 דקות לאחר מכן מוצאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית למשך 10 דקות
7
מצננים לפחות שעה לפני הפריסה